Yrkessjåfør

Denne stillingen er perfekt for deg som er en erfaren yrkessjåfør med klasse C sertifikat (og YSK eller vilje til å ta dette ved oppstart). Vi ser etter noen som trives med fysisk arbeid utendørs, har en god serviceinnstilling, og evnen til å arbeide selvstendig samt i team. Våre sjåfører fungerer som ambassadører for vår virksomhet, og det er derfor viktig at du er ansvarlig, effektiv, og løsningsorientert.

Yrkessjåfør

Unike karriere muligheter på vårt avfallsanlegg

Iris Produksjon AS utvider teamet og søker nå etter kandidater til tre nyopprettede og spennende stillinger. Disse rollene er sentrale i vår innsats for å drive bransjen mot mer bærekraftige og innovative løsninger.

Prosjektleder for Ombrukssatsning

Vi ser etter en engasjert prosjektleder som vil lede utviklingen av Salten Ombrukssentral, et nytt initiativ for å fremme ombruk av byggematerialer. Den ideelle kandidaten har erfaring med prosjektledelse, er dyktig i salg og markedsføring, og har et sterkt engasjement for miljø og bærekraft. Dette er en unik mulighet til å påvirke byggebransjen mot mer sirkulære løsninger og bidra til reduksjon av klimautslipp.

Prosjektleder

Miljørådgiver/-ingeniør

Med stadig strengere miljøkrav søker vi en miljørådgiver som kan overvåke og sikre at vår håndtering av avfall er i samsvar med lovkrav og bidrar til våre bærekraftsmål. Kandidaten bør ha høyere utdanning innen miljøfag og erfaring fra miljørådgivning, samt sterke analytiske ferdigheter. Rollen innebærer også utvikling av bærekraftige avfallsløsninger i tett samarbeid med resten av selskapet.

Miljørådgiver/-ingeniør

Forretningsutvikler

For å styrke vår posisjon og videreutvikle vår forretningsmodell, søker vi en nysgjerrig og resultatorientert forretningsutvikler. Denne personen skal identifisere og utvikle nye produkter, tjenester og samarbeidspartnere innen avfallsbransjen. Erfaring med forretningsutvikling, god forståelse for IT, teknologi og innovasjon, samt evnen til å jobbe systematisk og analytisk, er nøkkelen til suksess i denne rollen.

Forretningsutvikler

Iris Produksjon tilbyr en dynamisk arbeidsplass med engasjerte kollegaer, konkurransedyktige betingelser, og muligheter for personlig og profesjonell utvikling. Vi er stolte av vår rolle i å fremme bærekraftige løsninger og ønsker kandidater velkommen som deler vårt engasjement for miljøet og ønsker å gjøre en forskjell.