Leif Magne Hjelseng og Monica Novik Tennfjord
Styreleder Leif Magne Hjelseng i Iris Service og nytilsatt daglig leder Monica Novik Tennfjord. 

Tennfjord er sivilingeniør og kommer fra stillingen som markedsansvarlig Hubro Education, som hun var med og stifte for seks år siden.

Stolt

- Vi er utrolig stolt over å ha fått Monica som ny daglig leder i Iris Service. Hun vil bringe det gode tilbudet vi har inn i en ny tid. Med alle forventninger til gjenvinningsordninger og sirkulær økonomi er Monica rett person som daglig leder, sier styreleder Leif Magne Hjelseng.
  Iris Service henter alt avfall fra husholdningene i Salten, driver alle 12 Miljøtorgene og kundesenteret. Selskapet har 51 ansatte og omsatte i 2018 for 93,7 millioner kroner.

Sommerjobb

- Jeg hadde sommerjobb i Iris i 2012. Da ble jeg kjent med fantastiske folk i en utrolig spennende bransje. Når jeg så annonsen i Bodø i vinden så tenkte jeg at denne muligheten må jeg ikke la gå fra meg, sier Tennfjord, som starter i jobben i midten av august.
  Den nye lederen i Iris Service er sivilingeniør  innen industriell økonomi og master i forretningsutvikling fra NTNUs Entreprenørskole.
  Selskapet som hun i dag er medeier og ansatt i utvikler digitale læremidler innen økonomi, markedsføring og finans for videregående skole og høyere utdanning.

Kompetanse

- Jeg gleder meg stort til å bli kjent med menneskene i Iris. Det er enormt mye erfaring og kompetanse i selskapet som jeg skal støtte meg på i jobben som daglig leder. Så tar jeg med meg mine erfaringer både som gründer og forretningsutvikler av digitale løsninger. I tillegg gleder jeg meg til å gå inn i et så fremoverlent selskap som er opptatt av å hele tiden finne de beste løsningene for avfallshåndtering, både for innbyggerne, næringslivet og for miljøet. Det blir spennende, sier Novik Tennfjord.  

Monica har samboer og datter på et og et halvt år. Etter en del år i Trondheim har familien nå flyttet tilbake til gode jobber i Bodø.