kake på miljøtorg BodøRonny, Karen Marie og Bernt er klar til å¨servere kake på miljøtorg Bodø. 

- Det er mange som kommenterer den, sier Bernt, som er ansvarlig på miljøtorget.
  Lundefuglen er en del av «Trash Animials of Salten», som er en skulpturserie som består av 12 kunstverk laget av den portugisiske kunstneren Bordalo II.

Jubilumsgave

Han er en av verdens fremste urbankunstnere, og kjemper kampen mot verdens overforbruk gjennom å skape kunst av avfall, og gjennom det gi naturen en stemme i kampen for et bærekraftig samfunn. Kunstverkene, som står på alle miljøtorg fra Halsa i sør til Oppeid i nord, er en gave fra Iris til befolkningen i Salten i forbindelse med selskapets 25-års jubileum.

hest på miljøtorg BodøSelebert besøk på miljøtorg Bodø på jubileumsmarkeringen. 

Ettertanke

Den siste markeringen skjedde fredag på miljøtorget i Bodø der ansatte serverte kake til de besøkende. Og her kom ikke bare to-beinte innom for servering. Også lederen på 4H-gården i Bodø, Finn Arne Almås, stakk innom med hest og barn og voksne i vogna. Det ble kake på alle bortsett fra hesten!
  Med kunstprosjektet ønsker Iris at alle skal tenke igjennom hva bærekraft betyr for den enkelte, og hvordan man kan ta en aktiv rolle i kampen for miljøet.
  Og så håper vi at skulpturene på miljøtorget gir besøket en liten ekstra hyggelig opplevelse.

kakeDaglig leder Monica Novik Tennfjord og ansvarlig for miljøtorgene Kren Marie Braseth i Iris service sammen med administrerende direktør Leif Magne Hjelseng i Iris Salten. 

Fototekster