FurulundMiljøtorget på Furulund i mørketida. 
 

Arbeidsleder

Stillingen som arbeidsleder for miljøtorgene på Tømmernes i Hamarøy og Furulund i Steigen er nyopprettet og i 100 prosent.  
Arbeidslederen vil ha et overordnet ansvar for driften av miljøtorgene i tillegg til å jobbe selv på torgene. Arbeidet vil foregå både i og utenom åpningstiden, inkludert noe jobb ettermiddag/kveld (per nå tirsdag og torsdag til kl.1900) og lørdag. 

Her finner du mer informasjon om arbeidsleder-stillingen. 

bilIris Service styrker staben med to nye sjåfører. 
 

To sjåfør-stillinger

Iris Service skal ansette to sjåfører i 100 % stilling. Den ene vil få oppmøtested på Fauske, og den andre på Tømmernes i Hamarøy.
Sjåførene sørger for innsamling av avfall, håndtering av omlasting, oppfølging og vedlikehold av bil og annet forefallende arbeid i tillegg til veiledning og kundekontakt. 
Sjåførene i Iris samarbeider nært med kundesenteret.

Her finner du mer informasjon om sjåfør-stillingene. 

Tom arbeidsplassIris Service har ledig stilling som kundekonsulent på Vikan. 
 

Kundekonsulent

Iris Service søker etter kundekonsulent i 100 % fast stilling, som vil bli en del av teamet vårt på kundesenteret. 

Kundesenteret til Iris Service ligger i hovedadministrasjonen på Vikan utenfor Bodø og står for det meste av kommunikasjonen mellom våre husholdningskunder og Iris. Våre kundekonsulenter møter kundens henvendelse per telefon, epost, Iris-appen, Facebook og Instagram. De veileder kunden, dokumenterer henvendelsen og kommuniserer kundens behov videre i organisasjonen. Kundesenterets arbeidsverktøy er fagsystemet ISY ProActive.

Kundesenteret er også ansvarlig for oppdatering av vårt kunderegister og fakturering av våre husholdningskunder.

Her kan du lese mer om kundekonsulent-stillingen.