- Vi ser verdien av å sette av en dag hvor vi samler alle våre sjåfører og får utvekslet erfaringer på tvers av regionen, og får utviklet staben vår, forklarer Pernille Devold Kolsing.

Fredag den 28.oktober vil det dermed ikke bli innsamling av avfall. For å få dette til å gå opp har man gjort omrokkeringer på ruter i Bodø i uke 43.

Både tømmeplan på nett og appen er oppdatert med denne endringen, appen varsler dermed riktig dato denne uken.

Last ned appen her

Sjekk tømmeplanen din her
 

Matavfall på Tverlandet og Mørkved

- Matruten som kjøres på Tverlandet og på Mørkved den 28.september blir ikke kjørt inn. Vi har erfaring med at matavfalldunkene ikke er fulle og vi henter dermed disse på neste ordinære tømmedag. Bor du i dette området og har tømming førstkommende fredag, og ser at du vil få for full dunk innen neste tømming, kontakt kundesenteret vårt på kundesenter@iris-salten.no og vi finner en løsning for dette.

Sjekk tømmeplan for uke 43

- Vi har vært nødt til å omstrukturere rutene denne ene gangen. De rutene må utsette for å kunne avvikle fagdagen blir hentet inn mandag uke 44. Appen og tømmeplanen på nett er oppdatert med denne rutendringen, og appen varsler med korrekt tømmedag. Men vi vet at det er mange kunder kan sine tømmedager utenatt og dermed ikke bruker appen, og vi ber også derfor om at kunder i Bodø som har tømmedager i uke 43, sjekker om tømmingen er flyttet til neste uke eller ikke, forklarer Pernille.